pd_zd_02

Kiwikā lele lele kaliber nui

  • ʻO ka valve butterfly rubber diameter nui he valve i hoʻolālā kūikawā ʻia e hoʻohui i nā mea maikaʻi o ka hoʻokumu ʻana o ka valve butterfly a me nā mea hao.Hoʻohana nui ʻia nā kīwaha Butterfly i nā ʻōnaehana pipeline wai e like me nā wai a me nā kinoea e ālai a wehe i nā wai, a me ka hoʻoponopono kahe ʻana a me ka hoʻoheheʻe ʻana, ma muli o ko lākou wehe ʻana a pani ʻana i nā mea e huli ai i hope a i waho e hoʻokō i nā hana hoʻololi wai.
  • I loko o nā kīwī pulupulu pulupulu nui, ʻo ka noho valve a i ʻole ke kino valve e hoʻopaʻa mau ʻia me nā mea lāʻau lapaʻau, kahi e hiki ai i ka valve ke hana i kahi sila paʻa i ka wā e pani ʻia ai, e pale pono ai i ka leakage wai.Hiki i nā mea Rubber ke kū'ē i ka corrosion maikaʻi a me ke kū'ē kū'ē, hiki ke kū'ē i ka hoʻopauʻana o nā kinikona a me nā'āpana i loko o ka wai, a laila e hoʻonui i ke ola o nā valves.
  • Loaʻa nā hiʻohiʻona o nā ʻano o ke kaupaona māmā, ka wehe wikiwiki a me ka pani ʻana, a me ka torque hana liʻiliʻi, e maʻalahi lākou e hoʻokomo a mālama i nā ʻōnaehana pipeline nui.
  • I ka manawa like, hilinaʻi kāna hana hoʻopaʻa ʻana a hiki ke hoʻokō i ka sealing bidirectional, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka kahe wai paʻa i ka pipeline.
信图片_20240416101032

Ka manawa hoʻouna: Apr-16-2024